søndag 22. april 2012

Har du et ønske om å delta på OEC 2012?

I år arrangeres Open European Championships i Praha, Tsjekkia den 29-30. september. Dette er et åpent mesterskap som som ikke ligger under FCI, noe som gjør at det ikke er offisielt fra NKK sin side, samtidig som åpent for uregistrerte hunder. Landslagets største mål vil være å satse på å sende to fulle lag til nordisk mesterskap i Stockholm, og sponsorpenger o.l. vi får samlet inn vil bli prioritert først mot dette. Derfor må den som blir med til Praha regne med å bruke en god del penger selv på reise og overnatting.

Det jeg ønsker er at for de som virkelig vil dette (uavhengig om du er tatt ut på landslaget eller ikke) gir meg beskjed om at du er interessert, så det blir lettere for oss å følge med på deres prestasjoner ut over sommeren. Vi kommer ikke aktivt gå ut å lete etter aktuelle ekvipasjer selv, dette må du ville selv. Utover det vil landslaget ta seg av alt det praktiske og er du aktuell som deltager vil du havne under landslagets vinger.

Det vi kommer til å se etter er dine prestasjoner i ringen i sommer. Følgende konkurranser vil være aktuelle:
  • NBSK Tretten 26. mai
  • Moss 9. juni
  • Sandefjord 16-17. juni
  • NFF Lunde 24. juni
Du ikke starte på alle disse konkurransene, men vi får selvsagt et mye bedre grunnlag jo flere resultater du har å vise til. Konkurranser i Sverige har vi desverre ikke muligheter å ta med i beregningen. De viktigste faktorene vi vil se etter (utover resultatene) er programmet og dets koreografi - hvordan er potensialet for å videreutvikle dette programmet til klasse 3/mesterskapsnivå? Hvordan fungerer hunden i konkurransesettingen? Hvordan takler du det når ting ikke går helt som planlagt?

Hvis du synes dette høres interessant ut, send meg en mail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar