fredag 13. april 2012

Auksjon som gikk over all forventning!

31/3-1/4 arrangerte Norsk Freestyleforening et kurs med Karen Sykes og Kath Hardman. I den anledning valgte vi å holde en auksjon på vegne av landslaget, og for et utrolig resultat det ble!


Eirin stilte sporty opp som auksjonarius og gjorde en utmerket jobb med å få folk til å by 70,- for en pose med godbiter som koster rundt 20,- i butikken, godteri som gikk for langt over det dobbelte av dens verdi (en kan selvsagt diskutere godteriets verdi, for tror mange er villige til å strekke seg langt for en skikkelig godbit) og hundrelappene satt generelt løst.


Når vi nå har nevnt hvor flinke alle var til å by, så må vi så absolutt ikke glemme alle som var så utrolig snille og donere ting til auksjonen! Her var det hjemmestrikkede og tovede votter, scraping bok (både en bok om hvordan man gjør det, og en bok til egne bilder), mange hundebøker, påskegodt til både to-og firbente, leker til hundene og mye mye mer.

Hva ble så resultatet? Vi fikk inn hele kr. 4130,-!!!!! Dette er penger som vil komme godt med på reisen til Østerrike. TUSEN TAKK TIL ALLE SOM BIDRO! Og en ekstra takk til Eirin som stilte så sporty opp og ga oss mang en god latter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar