torsdag 10. mai 2012

VM nærmer seg


Som de fleste sikkert har fått med seg, så nærmer VM seg med stormskritt. Forberedelsene er i full gang i kulissene, og allerede førstkommende tirsdag seiler vi over bøljan blå med Stena over til Danmark. Deretter skal det kjøres hele veien ned til Ruhpolding i Tyskland hvor jeg tenker at Ole Lukkøye venter på oss. Allerede på torsdag begynner det å skje saker. 17. Mai feires for vår del med trening av hund i ringen. Fredagen skal vi kun nye HTM, mens det braker løs for vår del på lørdag. Tina starter som nummer 11, Jessica som nummer 29 og Marianne som nummer 28. Finalen vil gå på søndagen, så blir det spennende å se om vi bare blir tilskuere eller får med oss noen ekvipasjer selv.

Vi kommer til å holde dere alle oppdatert underveis. Fotoapparat, filmkamera og PC medbringes. Jeg vet ikke om det vil være nett på stedet slik at vi kan oppdatere kontinuerlig, eller om det blir en samleoppdatering på kvelden. Men, samme hvordan det blir: Følg med i bloggen, kom gjerne med masse støtte erklæringer og heiarop! Vi kommer til å trenge all deres støtte når vi legger ut på vår store ekspedisjon! Det er mye spenning og nerver som svirrer rundt nå, når de siste dagene tikker avgårde...

Vi vil i samme anledning takke alle som har sponset denne turen og videre fremtid for landslaget. Uten dere hadde dette blitt vanskelig å gjennomføre!


Arenaen hvor mesterskapet skal foregå. Den blir på "stusselige" 45 x 25 meter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar