tirsdag 15. mai 2012

Snart klart for avgang...

Rundt om i fire forskjellige husholdninger foregår en god del forberedelser nå. Har man husket å få med seg alt av viktige og uviktige ting? Man merker presset komme, sommerfuglene i magen begynner å bli livligere og reisefeberen kommer snikende når man innser hva klokken faktisk er og at det er i dag det skjer. Selv om vi kun hr hatt et par måneder på planleggingen, så har det virket som en evighet. Når evigheten brått og brutalt er over, så begynner man virkelig å lure på hva man har begitt seg ut på. Det verste er at jeg som skriver dette, skal ikke ut i ringen en gang. Jeg skal bare holde styr på de tre andre, kjenne på en ulidelige spenningen når de er i ringen, passe på at reisa går bra og at deltagerne har fokuset der de skal. Allikevel sitter jeg og kjenner på den ulidelige spenningen. Det er i dag det skjer, vi skal til Østerrike!


Vi lover å holde dere oppdatert underveis. Det er trådløst nettverk både på båten og hotellet. Jeg har vet foreløpig ikke hvordan det vil være på arenaen. Er det internettilgang der, vil vi holde dere oppdatert kontinuerlig, hvis ikke blir det en oppdatering når vi kommer til hotellet. I det minste får vi forsøke å få lagt ut meldinger på vår Facebook side Team Norway hvis vi ikke får tilgang til bloggen. Vi skal gjøre vårt beste!

En liten oversikt over uken som kommer:
 Tirsdag 15. mai: Reiser med ferge til Danmark med Stena Saga kl. 19.30
Onsdag 16. mai: Kjøre til hotellet i Rhupolding, ca. 14 timer kjøring + pauser.
Torsdag 17. mai: Hurra for Norge og trening på arenaen kl. 11-11.15.
Fredag 18. mai: HTM-konkurransen. Vi lener oss tilbake og koser oss.
Lørdag 19. mai: Vi skal i ilden kl. 09.50 (Tina), 10.30 (Jessica) og 11.15 (Marianne). Tidsskjemaet som er satt opp et veldig tett, så det blir spennende å se om de klarer å unngå forsinkelser!
Søndag 20. mai: Finale.
Mandag 21. mai: Hjemreise.
Nå er alt pakket å klart, alt som mangler er å håpe at postmannen er her tidlig så vi får med oss takkekort og at jeg rekker å hente landslagsdresser hos NKK.

Igjen vil vi takke våre sponsorer som har gjort denne turen mulig. På liten tid var vi nødt til å skaffe mest mulig penger for å kunne gjennomføre reisen, og mange har gladelig stilt opp for oss. Vi setter så utrolig pris på det!Strömstad Klimatbyggen

Lillegull Hosen

 


1 kommentar:

  1. Ønsker dere en strålende, minnerik og fantastisk tur! Og riktig lykke til!

    SvarSlett