fredag 18. mai 2012

Dag 2 i VM

Her har du et bilde av inmarsjen:Ser ikke noe bilde sier du? Da har du helt rett, for der var ikke vi! Vi hadde innmarsjen vår på de Østerrikske motorveier, noe som varte lange. Vi kjørte fra hotellet kl. 6.55 og var fremme kl. 11, en tur som burde tatt 30 min. i kjøring og ca. 15 min. med buss... Det var kø, kaos og krampe i clutch-foten. Desperate utstillere og deltagere kom løpende med hundene sine langs motorveien for å komme frem i tide, et ubeskrivelig synm der nyfriserte hunder kom travende med sine lettere paniske eiere på slep.


Vi fikk med oss litt under halvparten av htm-konkurransen, og gikk glipp av mye dessverre. Jeg hadde lite tro på at de skulle klare å holde den meget korte tiden, men utrolig nok gikk det! Derimot var det noen meget desperate dommere som løp til toalettet. Dømme godt over tredve ekvipasjer på fire timer uten pause er en tøff jobb, spesielt når tidspresset er så høyt å å bli ferdig i tide. Men, jeg biter det i meg og beklager at jeg ikke hadde tro på at det skulle gå. Kan bli mer spennende å se når mere rekvisitter skal ut i ringen, men vi har tro på at det går. Så er det sikkert andre utfordringer som dukker opp er jeg redd.

Premieutdelingen ble en anelse spesiell, da de tre beste fikk sløyfe og lagplasseringer ikke blir ropt opp. Så viser det seg at arrangør plutselig har fått det for seg at i dag og i morgen er individuell konkurranse, mens på søndag er lagkonkurranse! Det er jo ikke det som har blitt opplyst, så man kan lure på hva de har tenkt på egentlig. Det blir nok rettet opp skal dere se, for jeg tviler på at alle er klare for å kjøre lagkonkurranse i både htm og fs på søndag også... Fortsettelse følger, i en lang rekke forvirrende beskjeder og kaos. Men vi smiler allikevel vi!

Resultater (som vistnok ikke er helt bekreftet, men kommer fra sikre kilder):
Finalen:
 1. Katja Tamminen, Cabaroo Glacier Gale 26,01 p.
 2. Thierry Thomas, Ubac du Mas de la Rabeyine, 25,61 p.
 3. Vanda Gregorova, Gentle Mate All That Brandy, 24,37 p.
 4. Simone Drabcova, Fredericia Alary Aslar, 23,98 p.
 5. Jules O’Dwyer, Van de Galeystukken Hellraiser 23,85 p.
 6. Luc Daems, Tchaka vom Terlüner Schloss, 23,45 p.
 7. Galina Chogovadze, Sun Light Spot, 23,43 p.
 8. Mari Muhonen, Tres Colores Isla Bonita, 23,18 p.
 9. Sandrine Mullie, Deejay white, 23,16 p.
 10. Arlette Cloes, Zingara van de Duvetorry, 23,13 p.
Lag-resultater
 1. Finland, 71,79 p.
 2. Belgium, 70,46 p.
 3. France, 69,70 p.
 4. Czech Republic, 69,26 p.
 5. Russia 67,16 p.
 6. Denmark, 65,15 p.
 7. Sweden, 64,37 p.
 8. Holland, 62,15 p.

Nå begynner alle få fokus mot morgendagen. Kristin har vært så grei å tilby seg å oppdatere dere på Team Norway på Facebook så fort hun får beskjed fra meg om resultater! Så kommer det mer utfyllende utover ettermiddagen/kvelden her på bloggen. Vi tar gjerne i mot gratulasjoner og lykkeønsker her på bloggen! Nå er det tid for å legge seg, det blir skrekkelig tidlig for oss i morgen tidlig, skal vi være helt sikre på at vi rekker det. Da får vi heller sitte ute og vente til det åpner...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar