tirsdag 15. mai 2012

Ut på tur, aldri sur?

Ønskedrømmen når man skal på tur er at man pakker sakene sine og bare drar til dit man skal. Selvfølgelig så går ikke alle drømmer i oppfyllelse. Først var det Anja som fikk dosen sin. I det jeg skal dra stikker den ene hunden (Frekja) av og blir borte i 45 minutter. Dermed rakk jeg ikke toget og var veldiog forsinket da landslagsdresser skulle hentes hos NKK. Ikke hjalp det at posten ikke dukket opp, og gratulasjonskortene til de andre deltagerne var en saga blott... Heldigvis ble provisoriske kort innkjøpt, tog rukket og landslagsdresser innhentet i siste liten.

Desverre fikk jeg det forholdsvis lett i foprhold til Tina! En trist Tina ringte meg og kunne fortelle meg at det ene hjulet hadde falt av! Etterhvert fikk hun beskjed at hun ikke kunne kjøre bilen videre og måtte snu! Lettere panisk tilstand ble det, da den andre bilen kun er en toseter og jeg da ikke hadde noen å sitte på med. Heldigvis blir det en løsning på alt! I morgen tidlig tar Tina ferge fra Larvik til Hirtshals og jeg tar tog fra Frederikshavn til Hirtshals, hvor ferden vår går videre til hotellet. Det blir en sen kveld, og det er nok fare for at det blir et par zombier som dukker opp på trening på torsdag i ekte 17. Mai ånd...

Nå koser vi oss ombord på Stena Saga. Været har vært nydelig og det var varmt og deilig på dekk der vi sto og snuste inn sjølufta. Vi har forspist oss på buffe og fått mange spørsmål hvilken sport vi har representert... Merkelig hvordan det plutselig blir mindre interessant når vi forklarer hva freestyle er? Vi er så heldige å ha egen hundelugarer, med luftedekk som nærmeste nabo. I skrivende stund ligger Vikki i senga sammen med Marianne og koset seg veldig.

Neste oppdatering blir nok ikke før torsdag. Morgendagen kommer hovedsaklig til å gå med til kjøring.

Det er ikke lett å få plass til alt i en bil, og det gikk vel heller
ikke...

Flere bilder kommer senere, da nettet på båten er så tregt.

1 kommentar:

  1. FOR ein start på turen! Da får me håpe at resten av turen går som smurt!
    Lukke til nok ein gong jenter!

    SvarSlett