torsdag 10. mai 2012

Første treningssamling

Under helgen som var hadde vi vår første landslagssamling. 9 spente mennesker så frem til masse god hundetrening og hyggelig samvær. Lite var vi forberedt på sure gubber og dårlig kundeservice!

Vårt møte med campingplassen ble nemlig et kapittel for seg selv. Vi skulle bo på Utne Camping i Greåker, Østfold. Jeg ringte og spurte om treningsmuligheter på stedet, og det bød ikke på noe problem det fikk jeg beskjed om. Så feil kan vi ta, for da Jessica ringer dem på lørdagsmorgen, kunne vi nemlig ikke trene hund der allikevel. De kunne ikke være løse i tilfelle de gjorde fra seg. I tillegg var mannen i andre enden ikke så veldig blid. Med tanke på behandlingen jeg selv fikk på telefonen dagen før, var vi mildt sagt ikke imponert. Hytten Eva, Silje og Tina sov på var av heller stusselig kvalitet, og med tanke på at noen av oss sov i en skikkelig enorm campingvogn til samme pris, så var det nok noen som følte seg snytt. Vi et i hvertfall hvor vi ikke skal ha neste treff! Sånn det var dagens "reklame", over til det som var hovedpoenget med samlingen vår.

Vi var jo selvsagt i Østfold for å trene hund! Litt improvisasjon ble det jo pga. ovennevnte situasjon. Første møte ble på en Marché veikro, siden det var så vanskelig å få plass på campingen tidligere og heldigvis hadde vi med lokalkjente Aina som fant en flott treningplass til oss ved Rolvsøyhallen, så trening ble det! Alle fikk mulighet til å vise hvor langt de hadde kommet og fikk innspill fra resten av gjengen på hva som var bra og hva som kunne forbedres. Målet er at alle skal jobbe mot et klasse 3 program og her var det mye spennende å se! Masse kreativitet og flott hundetrening, jeg må virkelig si at jeg venter spent på fortsettelsen! Følg med, vi kommer til en ring nær deg!

Her er et par bilder tatt av Eva Byrkjeland. Flere kommer senere.

Uten mat og drikke, duger faktisk helten ikke!
Anniken og Scott har en spennende tid foran seg i ringen når de nå
debuterer i klasse 2.

Jippi ser litt skeptisk ut til mors påkledning, men
dette er et team man skal passe seg for utover!

Kjærligheten står i høysete når Enja og Annette danser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar