mandag 25. juni 2012

Resultater Lunde 24. juni

Etter en dag med mye vekslende vær og krevende badeforhold (unnskyld baneforhold), så ble det langt mellom de røde sløyfene denne dagen.

FS1
Silje og Jethro hadde sin debut. Det syntes Jethro var så artig at han tok seg en stooor seiersrunde rundt hele området. Siden runden gikk utenfor ringbåndet var det dessverre en disk denne gangen, men mange nye sjanser venter dere...

HTM1
Eva og Juba var sure 0,05 unna siste opprykksnappet. De vant klassen, og til høsten kommer de sterkt tilbake!

FS2
Aina og Jippi dro fint i land sitt siste napp til klasse 3, så da skal det bli spennende å se hva disse to vil finne på av klovneri til høsten.
Annette og Enja fikk andreplassen i klassen. Disse to vant klassen sin i Karlstad både på fredag og lørdag, før de tok veien til Lunde. Det er helt klart at Enja ikke har problemer med mye reising, selv om hun nok var fristet til å sende inn et par klager på været.FS3
Tina og Cindy debuterte i klasse 3 og det gikk riktig så lovende. Så fant Cindy ut at var de ferdige og det var på tide med belønning. Rett ut av ringen bar det, og disken var dessverre et faktum.


Da tar landslaget en velfortjent sommerferie fra konkurranser, etter tre travle helger med reising, nerver og intens trening i ukedagene for å bli klare å bli klare til nye starter. Da er det bare å legge inn jernet og forberede oss til august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar