søndag 10. juni 2012

Oppdateringer på landslagsdeltagernes fremgang i ringen!

Konkurransesesongen er i gang for alvor og to stevner har nylig gått av stabelen. Flere av landslagsdeltakerne har vært aktive i ringen og vist stor fremgang der! Her er en liten oppdatering fra Tretten 26. mai og Moss 9. juni. Bildene fra Moss er tatt av Eva Byrkjeland og Hanne Bache-Mathiesen Henriksen, bildene fra Tretten er tatt av Knut Fagerlund. Film av Sten Arne Bryde Brunsby

Landslagsledelsen hadde kjørt den lange
veien til Gudbrandsdalen for å være dommere.
Banevandring i Moss. Marianne, Aina og Anja i dyp
konsentrasjon før det braker løs.
Et par siste minutters avklaring rundt bruk av banen må til.
Aina og Jippi vant FS1 i Moss, med den beskjedne poengsummen 27 poeng! Vi snakker her deres debut! De klovnet seg gjennom ringen med originalitet og herlig stil. Noe sier meg at vi meget snart ser dem i klasse 2...

Tina og Cindy kom på 2. plass med 25,90 poeng i FS1 i Moss og fikk opprykk til FS2.

Noen kommer litt bedre forberedt enn andre om været
skulle bli dårlig...


Marianne og Vikki vant FS2 i Moss og de fikk sitt siste napp til FS3 med 25,80 poeng. De startet også i HTM1 i Moss, noe som ga 2. plass og opprykk til klasse 2 med 26,60 poeng.Stilfullt til Cats.
Ut med, klørne, det er bare å passe dere konkurrenter!
Anette og Enja vant FS2 på Tretten og fikk sitt første napp til FS3 med 24,70 poeng. De var ikke like heldige i Moss, men de rørte mange hjerter med sitt flotte program allikevel og fikk 3. plass med 22,35 poeng.

Enja var ikke helt overbevist om poenget ved å danse
på så grov grus, men klarte å hale inn et napp til FS3.
Var det noen som sa sjarmfaktor?I HTM1 debuterte Eva og Juba. De var så nærme så nærme opprykksnapp. Kun 0,1 poeng skilte dem fra 1. premien og de fikk 3. plass med 22,90 poeng.
Jessica og Sussi debuterte i HTM2, og Sussi hadde det veldig gøy i ringen! Det så ut til at Jessica fikk seg en god latter også, for her hadde Sussi full kontroll på programmet og mor måtte bare henge på. Neste gang fikser de garantert førstepremien, bare de får tatt en nærmere samtale om hvem som bestemmer posisjoner og retninger. Neste gang disse to skal i ilden er på TV2 og Norske Talenter, så HTM har ikke vært helt i høysete den siste tiden... Det ble en 2. plass med 23,15 poeng og en 2. premiering.

Sussi fikk endelig igjen blomsten
sin etter VM og det ser ut til at hun
er fornøyd med det!

Flotte premier ble det til alle sammen også!
Neste helg blir det dobbeltstevne i Sandefjord og så er det sommerens siste stevne i Lunde. Det skal bli spennende å se hvordan deltagerne gjør det der, dere skal ikke se bort ifra at flere kommer til å klatre litt mer i gradene før høsten. Flere filmer kommer etterhvert!

2 kommentarer:

 1. det var en super dag!!
  men atter.. det er stevne 25 august også... men det går på høstsesong det kanskje?

  SvarSlett
  Svar
  1. Den regner jeg på høstsesongen ja (selv om august teknisk sett er sommer fortsatt).

   Slett